Среща между бизнеса и младите vol. 2

мар. 15, 2024 | Новини

Втората национална среща между младите и бизнеса ще се проведе в гр. София под наслов „Стартирай кариерата си с игра“. Събитието ще се проведе на 20 март в Бизнес център „Софарма Тауърс“. В срещата младежи от 17 до 26 г. ще имат възможността да се срещнат с водещи компании в сферата на търговията, финансовия, банковия сектор и услугите, за да получат възможности за стаж/работа и развитие чрез специално подготвени игри, бизнес симулации и дискусии.

Събитието се разраства и за пръв път тази година ще бъде организирано от 3 водещи компании в сферата на HR консултирането и развитието на младежи. Така събитието ще предостави възможности за:

● Изготвяне на CV чрез игра

● Участие в практически казуси

● Възможност за стаж и работа през лятото и целогодишно

Събитието ежегодно събира водещите работодатели, за да ги срещне с будни и активни младежи, търсещи своята първа работа. Участниците в изданието „Стартирай кариерата си с игра“ ще могат да се срещнат лично с водещите HR експерти, за да разберат кои са уменията, които се оценяват най-високо, както и как да подготвят запомняща се автобиография. Участието е напълно безплатно, а регистрацията е чрез игра. https://razviise.bg/business-seminars/

В последните години се забелязва значителен ръст на компаниите, които предлагат стажантски и практикантски позиции за младите хора. Това е ясен знак за диверсификацията на пазара на труда и нарастващата необходимост от активното включване на поколение Z, за да могат работодателите да развиват успешно дейността си.

Несъмнено, с активното включване на младите в бизнеса, се увеличава нуждата от по-добро разбиране между двете страни. Това е причината да се организира срещата за втори път и да се търсят иновативни подходи за провеждането на това различно кариерно събитие като играта заема ключово място сред тях. „ Развий се“ дава възможност на компаниите да представят себе си като работодател пред участниците и да ги запознаят с възможностите и условията на труд в компанията чрез игри и учене през преживяване.

“След 5 години в сферата на игровизираните обучения за младежи нашият екип е спечелил доверието на водещите работодатели в България и на стотици млади хора и ръководители в средни и висши учебни институции. За последните 2 години организирахме множество събития на живо и онлайн, с които успяхме да помогнем на търсещите развитие младежи от цялата страна. Естествена крачка за нас е да дадем възможност на повече хора да станат част от събитията на „Развий се“ на живо. Отваряме врати широко, за да представим пред участниците кариерните възможности и да им помогнем да изградят за себе си успешно и устойчиво бъдеще.“, споделя д-р Виктория Димитрова, основател на Развий се и съосновател на „Стартирай кариерата си с игра“.

Участието в събитието е безплатно след задължителна регистрация на: https://razviise.bg/business-seminars/

Компаниите, които искат да бъдат изложител, могат да заявят участието си до 15.03 от този линк – https://razviise.bg/контакти/

 

Втора среща между младите и бизнеса – „Стартирай кариерата си с игра“

20.03.2024г. от 13:00 – 17:30ч.

Гр. София, Бизнес център Софарма Тауърс, зала 1

Участие без такса с предварителна регистрация: https://razviise.bg/business-seminars/