Neuro-Agility

DB+

Развийте невропластичността на мозъка си с инструмент от бъдещето

Инструментът, който прави невронауката достъпна за всеки човек и организация

Бързи обороти? Претоварване? Стрес? В ерата на дигиталната еволюция, съвременният човек е засипан с много по-голямо количество информация и често това води до забавяне на когнитивните ни способности и продуктивността ни, както и до влошаване на цялостното благополучие и креативността. В стремежа си да подкрепим хората и организациите да работят дългосрочно и в дълбочина по тези тематики, постепенно фокусирахме любопитството и научния си интерес върху функционирането на мозъка. Бързо започнахме да осъзнаваме връзката му с ежедневните навици и поведения, както и с факторите, които влияят върху неговата пластичност.

  Как започна всичко?

  През 2019 година екипът ни се срещна с д-р Андре Вермюлен, Изпълнителен директор на Neuro-Link, и водещ световен експерт в сферата на  невронауката и невропластичността. Можете да изгледaте TED презентацията на д-р Вермюлен тук. 

  Той успя да ни зарази с мисията си – а именно да помогне на всеки човек да развие потенциала на своя мозък, за да води пълноценен живот, изпълнен с енергия, баланс и вътрешна сила.  Тази мисия той реализира благодарение на концепцията Neuroagility, като създава инструмент – Neuro-agility Advanced+ Profile, с който измерва, обяснява и дава практически насоки за трениране и развитие на гъвкавостта на нашия мозък. Това го прави изключително лесен за прилагане и носи висока практическата стойност.

  За да се сертифицираме за работа с този инструмент, преминахме през комплексно обучение и станахме представители на Neurolink профилите за възрастни, учащи (10-15 г.) и студенти (16-23 г.) за България, Гърция и Кипър.

  Това беше ново начало за нас. Самите ние променихме голяма част от своите разбирания и професионален подход. Започнахме изграждането на мрежа от експерти и популяризирахме невронаучния подход в HR общността.  Имахме специално участие в HR със специален гост лектор от Neuro-link, разглеждайки темата за „Изкуствения интелект в организациите и какво е мястото на Neuro-agility“. Над 800 души се докоснаха до безплатни издания на теми, свързани със справяне със стреса, изграждане и промяна на навици, brain-fitness, мотивация и управление на екипи, умения за учене, базирани на принципите на Neuro-agility и невропластичността. 

  Защо да използваме Neuro Agility Advance +?

  • За да познаваме и развиваме пълния си потенциал
  • За да учим по-бързо и да сме по-гъвкави
  • За да градим живот и кариера, основани на силата, която природата ни е заложила
  • За да общуваме с лекота и удоволствие с различни (понякога трудни) хора.

  Благодарение на общността, която съумяхме да създадем продължаваме работата си с фокус върху следните направления:

  DB+

  Сертификация на Neuro-agility практици

  в България, Гърция и Кипър – близо 40 експерти се убедиха в предимствата на инструмента и го интегрираха в своята бизнес, HR и консултантска практика. Сертификационното обучение се провежда два пъти годишно и ако имате интерес да се включите, можете да получите актуална информация за програмата и предстоящото издание тук.

  Корпоративни проекти

  в сектори като IT, Fin-tech, Retail, Телекомуникация, Производство -изготвихме над 400 индивидуални Neuro-Agility профила и дебрийф сесии, и проведохме над 20 групови семинара в организации като SAP Labs Bulgaria, DELL Bulgaria, Kaufland Bulgaria, A1, Палфингер, Българска Асоциация за Управление на хора и УНИЦЕФ България. Методологията, която използваме включва комбинация от индивидуални и групови интервенции, а това гарантира висока резултатност на поставените организационни цели.

  Brain Agility Booster спомага за развиване на невропластичността с комбинация от онлайн самостоятелно учене, индивидуален NAP профил и 3 сесии с ментор/коуч.

  Подкрепа на деца и студенти

  чрез специални отстъпки и събития съвместно с „Развий се“: инвестицията в нашите деца, оказването на подкрепа за изграждане умения на бъдещето и оптимизиране уменията за учене са сред основните ни приоритети. Открихме организация със сходни на нашите цели и заедно изграждаме култура на осъзнатост сред младите хора в България, както и връзка между бизнеса и образованието. Запознайте се отблизо с една такава инициатива в нашия блог.

   

  Запознайте се с приложението на инструмента и неговите 13 показателя в следните статии:

  *КАТРО България е оторизиран стратегически бизнес партньор на Neuro-Link International Inc. и Neuro Link Europe.

  Neuro-Agility - Главна секция

  С изпращане на това съобщение се съгласявам с Политика за поверителност на КАТРО България.

  9 + 2 =