ОБУЧЕНИЯ | HR АКАДЕМИЯ

Искате ли вашият HR екип да е oще по-успешен? Развивайте го с нас!

Най-новото от света на човешките ресурси! Учене чрез практика! Новаторство и ефективност!

Ако имате нужда да сплотите и развивате хората от вашия HR отдел, за да разширите разбирането им за професията, отговорността и обхвата на ролите, динамиката и взаимосвързаността им, доверието и сътрудничеството помежду им, както и да им осигурите достъп до най-новите работещи модели от България и чужбина, то нашата HR Академия ще ви помогне за това!

ЗАЩО да тренирате в нашата
HR Академия?

ТРАНСФОРМИРАЩА

 • Учите от доказани специалисти и практици от различни браншове и с дългогодишен опит – в България и в чужбина.
 • Обменяте опит и работите с реални проблеми и казуси.
 • Прилагате веднага!

ПРАКТИЧНА

 • Много практически задачи, видео материали, дискусии, рефлексия, упражнения.
 • Най-новите модели, в съчетание с класическите HR теории.
 • Учите от кухнята на водещи компании!

ГЪВКАВА

 • Модулна адаптивна структура.
 • Гъвкави формати – онлайн, на живо и хибридно
 • Работни езици – български и английски.
 • За малки и големи HR екипи.
 • Допълнителни модули по ваше желание.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОСНОВНИТЕ МОДУЛИ

HR Академията на Катро България е модулна програма, насочена към развитие на ключови умения, знания и нагласи, свързани с: 

 •  Българското трудово законодателство – често срещани казуси и решения.
 • Различните роли в HR екипа, техният смисъл и взаимодействие.
 • Оптимизиране на процесите по привличане, подбор и оценка на служители.
 • Онбординг, обучение и развитие.
 • Управление на представянето – от традициионния към agile подхода
 • Измерване и насърчаване на ангажираността на служителите
 • Дизайн и управление на работодателската марка.
 • Кариерно развитие и планиране
 • Умения за комуникация и преговори с вътрешни и външни клиенти.
 • Стрес мениджмънт и превенция в организационна среда.
 • Планиране и изграждане на програми за благосъстояние на служителите.
 • HR метрики и HR analytics.
 • Digital & Agile транформация на HR процесите.
 • HR отделът – статегически партньор на бизнеса, който дава добавена стойност.

Съдържанието и продължителността на модулите се планират и адаптират спрямо конкретни вътрешни нужди, като могат да бъдат добавяни теми по избор, които са в обхвата на управлението и развитието на хора, меки умения, креативност и wellbeing.

HR Академията е вътрешно фирмена програма за развитие, подходяща за малки и големи екипи по човешки ресурси във всяка организация.

НАШИЯТ ПОДХОД Е ПРОСТ

 • залагаме на доказани специалисти с богат дългогодишен опит в различни направления и отрасли.
 • постоянно обогатяваме експертизата си и надграждаме знанията и практиката си.

Помагаме на HR професионалистите да са по-добри в това, което правят!

ВОДЕЩИ НА HR АКАДЕМИЯТА

Нашите треньори са с богат и дълъг HR опит в различни направления, в страната и чужбина. Тяхната уникална експертиза, теоретичен опит и години практика, са безценни за всеки участник в Академията!

Анелия Митева

Създателка на КАТРО България и жена с мисия, визия и нестихващ стремеж към постоянно развитие

Виж повече

Нейната страст са лидерството, невронауката и развитието на потенциала на хората, екипите и организациите. Възпитаник на Шефилдския университет и Университета в Хайделберг, Анелия умело комбинирая Еxecutive MBA с фокус Управление на Човешките ресурси с магистратурата си по Политически науки, Икономика и Международно право.

Инициира и води ключови организационни проекти, посветени на Executive Search, както и иновативни, базирани на невронауката програми за Лидерство, Програми за оценка на представянето и развитието на хората, работодателска марка и ангажираността на служителите в различни индустрии.

Красимира Караджова

Регионален координатор на БАУХ за Черноморски регион, страстен обучител по лидерство, меки и професионални умения

Виж повече

Емпатичен лидер с над 15 години интензивен опит като ЧР мениджър с практически познания във всички ЧР направления. Сертифициран инструктор от Академията на Фрапорт Франкфурт от 2009 година, сертифициран от ГД ГВА. Проведени стотици обучения за подобряване на уменията, лидерство, обучения за обучители и обучения на ЧР и авиационни теми.

Професионален опит в управлението на човешките ресурси от 2007 г. Регионален координатор на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) за Черноморския регион. Участие в международни проекти. Професионалист в авиацията от 1999 г. Опит в програми за обучение и развитие. Обучител по авиационни професионални и меки умения.

Красимира е завършила GLOBAL MBA към London School of Business and Finance и Международен мениджмънт.

Виктор Балабанов

Треньор и консултант, страстен предприемач и радетел за качествено образование в България

Виж повече

Магистър по Трудова и организационна психология от СУ „Св. Климент Охридски“, както и Бакалавър по Публична администрация и Социология, Виктор е сертифициран NLP практик, бизнес треньор, бизнес медиатор, хипнотерапевт, лицензиран Бизнес треньор в Мениджмънт академия (Австрия). От 2008 г. развива силна връзка с училища, университети, НПО и бизнес корпорации. Синергията между образование, сертификати за допълнителни квалификации, 14 години опит като консултант и страстна натура го превръщат в професионалист от най-високо ниво – работил е с повече от 60 организации и над 12 000 човека.

В паралел с развитието на консултантската си експертиза, Виктор основава ZNAM.BE – НПО в сферата на образованието – с мисия да увеличи нивото на грамотност и да затвори пропастта между образование и бизнес в истинския живот.

Олга Минева - aсоцииран консултант в Kатро

Олга Минева

Лидер и всепризнат вдъхновител, с 10+ години опит като бизнес обучител и социален предприемач в сферата на правата на жените

Виж повече

Олга е Магистър по Организационна психология към Лондонския университет BIRKBECK, Бакалавър по Психология и сертифициран NLP практик. В последните 10 години тя е отдадена не само на бизнеса, но и на различни социални каузи. Оля има богат опит в стратегическото планиране, организационната диагностика, емоционалната интелигентност, персоналната и екипна ефективност, управление на промяната, лидерство, мотивация и овластяване.

Наред с консултантската си кариера, тя е активен защитник на правата на жените и като такъв основава фондация Emprove, посветена на женското овластяване и борбата в посока превенция на насилието над жени. За своите действия Олга е удостоена с приза „Застъпник на годината“ от Български Хелзински Комитет.

Снимка на Добрин Падалски - асоцииран терьор в CATRO

Добрин Падалски

Един от вдъхновителите на бизнес обученията в България, с 20+ години опит в HR сферата, лидерството и управление на ефективността

Виж повече

Добрин притежава магистърска степен по Икономика от СУ Св. Климент Охридски и следдипломна квалификация в Групови динамики и обучения към Top Consult. Той силно вярва че „всеки има право да бъде щастлив на работното си място“. Добрин е прекарал последните 22 години на различни позиции за човешки мениджмънт в 5 европейски държави, където е утвърдил солидните си познания в процесите по ЧР. Извършвал е консултантски услуги за над 120 компании и е въвлякъл над 17 000 служители в консултантски и обучителни проекти.

Добрин активно допринася за тренингите и проектите по организационно консултиране, особено когато става дума за развитието на меки умения, поставяне на цели, както и процесите по Оценка на Представяне, Идентифициране и Управление на таланти, Програми за развитие на лидерския потенциал и Управление на промяната.

Пепина Митева

20+ години опит във високите ешалони на HR, организационния дизайн, моделиране на компетенции, обучения и кариерно развитие, корпоративна култура и ценности

Виж повече

Страстен радетел за обмяна на опит между ЧР професионалисти и предаване на позитивния опит към следващите поколения HR. Пепина е Доктор по човешки ресурси от университета Селинус и Магистър по икономика и информационни технологии, с диплома по банкиране и финанси от Chartered Institute of Bankers, Лондон и Маркетинг. Има богат опит като обучител и в подкрепата на компаниите да постигат успех чрез подобряване управлението на човешките ресурси, разработване на модерни и иновативни HR проекти, ефективни обучения, кариерно развитие и подобряване благосъстоянието на персонала.

Aviation HR консултант и обучител с управленски опит като HR мениджър на летища Варна и Бургас, Пепина е реализирала международни проекти като ORAT HR експерт, ORAT Training Manager и е работила за Летище София, Maldives Airports Company Ltd., Малдиви, Fraport-Саудитска Арабия и Бахрейн, Aviation HR Excellence, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт, Societe Generale Експресбанк, Централна кооперативна банка.

Посветена на споделянето на добри практики в областта на ЧР в авиацията, тя е член на ACI EUROPE Leadership & HR Forum (който председателства през 2020-2021 г.) и лектор в различни форуми на ACI в Европа и Африка.

Иван Диков

NLP мастър практик и коуч, страстен международен треньор и … стенд-ъп коменидант

Виж повече

Репертоарът му от обучителни теми е ненадминат! Иван е Магистър по Трудова и организационна психология от НБУ. Работил е за компании като InnerLook, CareerStarters, ProfiCredit Bulgaria, EEAS.

С годините обученията се превръщат в нещо повече от професионална реализация за него – те стават страст. За последните 13 години е провел над 800 обучения на 3 континента и е обучил над 10 000 души. Иван споделя: „Мечтая да дам своя принос за еволюцията в българската образователна система.“

ИСКАТЕ ЛИ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА HR АКАДЕМИЯ?

КАКВО СПОДЕЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

{

Мога да кажа, че ние като компания имахме комплексни очаквания, които трябваше да включват няколко консултанта с напълно различни умения в строго определен срок. Сега, от перспективата на времето, мога честно да кажа, че всички участници в HR академията успешно придобиха и прилагат новите знания и умения.
Що се отнася до компания, с която да правим бизнес, КАТРО България е една от най-добрите, с които сме работили.

{
Scalefocus

Обучения - Развития на таланти

С изпращане на това съобщение се съгласявам с Политика за поверителност на КАТРО България.

7 + 4 =