ЗА НАС | ЕКИП

DB+

Като екип, ние сме „разномислещи“ специалисти, които споделят общи страст, ценности, визия и професионализъм.

Основател, изпълнителен директор и вдъхновяващ лидер на КАТРО България

АНЕЛИЯ МИТЕВА

Създателката на КАТРО България е жена с мисия, визия и нестихващ стремеж към постоянно развитие. Възпитаник на Шефилдския университет и Университета в Хайделберг, Анелия умело комбинирая Еxecutive MBA с фокус Управление на Човешките ресурси с магистратурата си по Политически науки, Икономика и Международно право.

Нейният път в Катро започва през 2010 г. и се развива до истински образец за лидерство. Като старши консултант, Анелия инициира и води ключови организационни проекти, посветени на Executive Search, както и иновативни, базирани на невронауката програми за Лидерство, Програми за оценка на представянето и развитието на хората, работодателска марка и ангажираността на служителите в различни индустрии.

В паралел със своята бизнес дейност, Анелия влага вдъхновяващи усилия и в редица КСО проекти. Сред тях са SOS детски селища, в ролята на Зам. Председател на Управителния съвет, както и Emprove – НПО за овластяване на жените, където Анелия е отдаден ментор, вдъхновяващ лектор и член на борда на фондацията.

Когато е в търсене на бърза отбивка от корпоративната динамика, Анелия прекарва време с двете си прекрасни момчета, практикува релаксираща йога или се запътва към планините за възстановяваща медитация.

Старши консултант

Диана Недкова-Бутанска

Бакалавърска степен по Бизнес & Мениджмънт плюс специализация в ЧР сферата от Университета в Салфорд е формулата, довела до това Диана да се превърне в умел Neuro-agility мастър практик, а също и сертифициран обучител в програмата на „Треньори без граница“.

Диана е част от Катро от 2012 г. и оттогава тя посвещава своите експертиза и опит на разнообразните бизнес насоки на компанията. Притежава над 10 годишен опит като ЧР консултант по проекти за назначаване за топ експертни и мениджърски позиции и над 4 години като обучител. Междувременно се справя блестящо и с работата  по организационните консултации и КСО проектите

С водеща лява хемисфера, Диана ежедневно развива своята невропластичност и креативност като рисува и твори с ръцете си. Това е нейният начин не само да се разнообразява, но и да управлява успешно стреса.

старши консултант

Стефани Костова-Марокова

Съчетанието на бакалавърска степен по Психология и Европейска публична администрация и магистратура по Организационна психология от Нов Български Университет „доведе“ Стефани в екипа на КАТРО още от старта на нейната ЧР кариера. С нестихващо влечение към ученето, тя вече е сертифициран обучител в програмата „Треньори без граници“ от 2018 г., а също и Neuro-agility мастър практик.

Благодарение на своята енергична и позитивна личност Стефани има принос във всички бизнес линии на КАТРО и е основен двигател на множество програми за обучение и развитие. Опитът ѝ я е накарал пламенно да вярва в човешкия потенциал, а благодарение на своето любопитство и ентусиазъм, тя успешно спомага неговото развитие. Наред с компетенциите ѝ, екипът отличава Стефани като отдаден координатор на проекти за водещи международни КСО дейности и успешната им адаптация в България.

Стефани открива и създава нови невронни връзки и практикува осъзнато родителство чрез Неврографика. А ако има нужда от вътрешен баланс – ежедневните Йога и Майндфулнес практики винаги ѝ вършат работа.

ЧР консултант

Ивета Симеонова

Ивета е бакалавър по Психология и магистър по Трудови пазари и Развитие на човешките ресурси в СУ Св. Климент Охридски. Още от първия си проект в КАТРО през 2018 г. тя е доказала своята незаменима роля като отборен играч в процесите на подбор и селекция, КСО проектите и подкрепата в развитието и предоставянето на обучения. Нейната експертиза в различни стратегии по търсене и привличане на таланти в комбинация с креативните начини, по които достига до потенциалните кандидати, са безкрайно ценни за целия екип.

Като елемент от вродената ѝ любознателност, обученията са станали естествена част от пътя на Ивета, надградени със стремеж за още и желание да дава своя принос – и в личния, и в професионалния ѝ живот.

Извън работа, Ивета е непрестанно в движение – тичайки или на колело. Нещо, което е готова да обсъжда пламенно, са езиците, техните сходства и произход.

мениджър Европейски проекти

Виктория Цветкова

С бакалавърска степен по Европеистика (профил Право) от СУ Св. Климент Охридски, Виктория е имала шанса да се възползва от най-разнообразни възможности за мобилност по европейски програми, включително да прекара семестър в Университета Саарланд в Германия, едногодишен стаж за НПО в Берн, Швейцария, и да участва в множество международни младежки обмени и обучения.

Професионално Виктория има опит в организирането на различни видове събития в чужбина – от младежки обмени и обучения за неформално образование, до корпоративни семинари и международни обучения за служители на компетентни органи от държави-членки на ЕС и трети страни. Виктория притежава и солиден опит в управлението на проекти – в неправителствения и частния сектор – придобит по време на работата ѝ по изпълнението на проекти с европейско финансиране по програми Еразъм+ (КД1 + КД2) и BTSF (Better Training for Safer Food). В качеството си на Експерт европейски проекти в екипа на КАТРО България, тя подкрепя целия проектен цикъл на КСО проектите на компанията – от проучвания по различни теми, през създаване на интелектуално съдържание, до пилотиране и отчитане.

С подчертан интерес към чуждите езици, Виктория обича да пътува –  независимо дали е за работа или за удоволствие, тя се чувства у дома, където и да отиде. Винаги в търсене на вътрешен баланс, тя се справя със стреса в ежедневието като отделя време за любимата си тренировка и чете/слуша интересна книга или подкаст, докато пътува.

Експерт Бизнес развитие & Кариерен коуч

Надежда Ангелова

Надежда е сред малцината Сертифицирани Мастър Обучители и Кариерни консултанти (GCDF International) в България, а също и притежател на сертификат за Изучаване & Развитие от CIPD Великобритания. В момента надгражда първата си магистратура със специализация в Психологията и Neuro-Agility профилиране. 

С 20+ години опит в сферата на Човешките ресурси, Надя е открила своите сила и страст в развитието на хората на личностно и професионално ниво. Тя е посветена на това да откриване потенциала на индивидите, екипите и организациите, а също и на процесите по учене и усъвършенстване, подобрена комуникация и разбиране и организационния просперитет.

Като част от екипа по Бизнес развитие на КАТРО България, Надя допринася с нови знания в сферата на Човешките ресурси към дейностите на нашите партньори и клиенти. Това се случва по един фин и майсторски начин, който не просто продава услуга, но вниква в истинските нужди на клиентите и открива най-добрите решения, според техните ценности, мисии и цели.

Надя е родена на морето и съвсем естествено я влекат солените води, кайтборда, яхтите и гмуркането. Последната ѝ страст е древната японска практика Сейтай, която регулира тялото и ума. Надя дори се надява, че някой ден всички български работодатели ще прилагат практиката като инструмент за по-здрави, щастливи, ефективни и успешни хора. Тя убедено вярва, че мечтите имат значение и можем да ги живеем чрез всичко, което правим, особено чрез работа си.

МЛАДШИ  консултант

Росен Петков

С дипломи по социология, криминология и психоанализа, Росен използва широк спектър от психосоциални теории в сферата на човешките ресурси и консултирането. За времето, което е прекарал като част от екипа на КАТРО България, той е поемал почти всички роли в компанията – от хедхънтинг, качествени и количествени анализи, до писане на обучителни модули по проекти, провеждане на обучения, приложение на концепцията Neuro-agility, както и водене на дебрифинг сесии, бъдейки сертифициран практик. Неговият интуитивен подход и адаптивност направляват работата му, като постепенно го превръщат в способен, млад професионалист.

Ставайки все по-ценен актив за колегите си, Росен е решен да остави собствен отпечатък в сектора на човешките ресурси чрез интуитивността и нестандартната методика, с които захваща всяка задача. А междувременно ентусиазмът му по къмпингуване, бойни спортове и пиано успява да добави свежа нотка в работната среда, която дори най-нуждаещите се от сериозна консултация попиват неусетно.

консултант

Нора Бекярова

Бакалавър по Международни икономически отношения от УНСС и магистър по Управление и развитие на човешките ресурси от Нов Български Университет, Нора умело съчетава многообразни бизнес знания и умения, придобити от работата й в страната и международни обмени в чужбина – 6 месеца в Университета в Бордо, Франция, както и стаж в Тбилиси, Грузия.

Желанието й да работи в динамична среда, която я вдъхновява и развива ежедневно, я води в Катро. Нейната целеустременост, амбиция и умения за работа в екип помагат бързо да бъде въвлечена в различни проекти по всички бизнес линии в компанията, както и да бъде сред успешно сертифицираните Neuro-Agility практици.

В свободното си време Нора успява да балансира динамиката с четене на книги, каране на колело край морето и пътувания. 

Асоцииран консултант в КАТРО

ОЛГА МИНЕВА

Олга е психолог и организационен консултант с академични степени от Университета в Хайделберг, Германия, и Университета в Лондон, Великобритания.

За последните 10 години, Олга е отдадена не само на бизнеса, но и на различни социални каузи. Тя има богат опит в стратегическото планиране, организационната диагностика, емоционалната интелигентност, персоналната и екипна ефективност, управление на промяната, лидерство, мотивация и овластяване. Според Олга, всички тези теми са ключови за постигането на нейната водеща цел: „Подкрепа към хората по пътя им да бъдат по-осъзнати и да открият, развият и увеличат вътрешния си потенциал и мотивация в посока изпълнение на техните стремежи и по-силно чувство за въздействие и смисъл.“

Наред с консултантската си кариера, Олга е активен защитник на Правата на жените. Тя е основател на фондация Emprove, посветена на женското овластяване и борбата против насилието над жени. За своите действия Олга е удостоена с приза „Застъпник на годината“ от Български Хелзински Комитет.

В стремежа си да поддържа енергията си висока и стреса възможно най-нисък, Олга редовно практикува медитация и кросфит.

Асоцииран консултант в КАТРО

Емилиян Крумов

Емилиян е магистър по Психология със специализация по Клинична и консултативна психология и Организационна и трудова психология от СУ Св. Климент Охридски. Той е Neuro-Agility мастър практик и практически треньор, сертифициран от програмата на фондация SOV, Холандия. Емилиан притежава още HRM сертификат by IATA (Институт за Тренинг и Развитие) в Швейцария; сертификат за Треньор и обучител към UNFPA &  Глобален фонд зя борба със СПИН, туберкулоза и малария; сертификат за Треньор и обучител по Мениджмънт на конфликтите на база етническо различие от въвеждащата програма на FPDL Румъния.

Емилиян има зад гърба си стабилни 20+ години опит като психолог-консултант и мениджър, треньор и обучител на ЧР изучаване и развитие. Като психолог и асоцииран консултант на КАТРО, той е активен участник в програмата Employee Assistance, както и сертифициран треньор в обученията за Neuro-Agility практици.

Пътешествията, импро-театърът и музикалните изпълнения са онова, което вдъхновява Емилиян. Той е доброволец към Junior Achievement България, както и към още няколко НПО проекта.

Асоцииран консултант в КАТРО, психолог, треньор и Гещалт психотерапевт

Лилия Георгиева

Лилия има над 22 г. опит в организацията и провеждането на обучения за персонална и организационна промяна, тиймбилдинг събития, включително в сферата на КСО, над 7 години в индивидуалните и групови терапии и 3 в кризисната интервенция в кризисни центрове за домашно насилие и трафик на хора. Тя е сертифициран Гещалт психотерапевт към Европейския институт по Гещалт терапия, а също и сертифициран фасилитатор по Интегрирана семейна констелация към Института по Интегрално развитие в София и Училището по Интегрална Констелация и Еволюционни техники в Италия. Освен изброеното, тя е и сертифициран организационен консултант в Дружеството на Психолозите в България.

Лилия е завършила редица сертификационни курсове и в други аспекти на психологията: Трансакционeн анализ, Позитивна психотерапия, Хипноза и Еко-Центрирана терапия. Тя използва проекционни психологически и креативни техники като терапевтични карти, плейбек и импро-театър, както и Приказкoтерапия. В момента Лилия изучава няколко терапевтични направления, фокусирани върху психологическата травма: „Вътрешни фамилни системи” (IFS), а също и „Първична терапия“ за работа с вътрешното дете. В нейната практика я вълнуват темите за: тревожността; депресията; паник атаките; психосоматичните екзистенциални кризи; токсичните взаимоотношения; хранителните разстройства; зависимостите; проблемите с автентичното самочувствие.

Със своята задълбочена експертиза, Лилия активно допринася за програмата Employee Assistance в КАТРО, както и за КСО проектите, обвързани с благосъстоянието, менталното здраве и майндфулнеса.

Асоцииран консултант в КАТРО и основател на I CAN BE™

Виктор Балабанов

От 2008 г. насам, воден от вътрешната потребност да бъде полезен на другите, Виктор развива силна връзка с множество различни организации, скрепена на взаимни доверие и уважение. Между тях са училища, университети, НПО и бизнес корпорации.

Синергията между образование (МС по Психология), сертификати за допълнителни квалификации (Бизнес треньор, Медиатор на Конфликти, Management Academy trainer), 14 години опит като консултант и неговата страстна натура са го превърнали в професионалист от най-високо ниво. Последното може да се потвърди от обратната връзка, референциите и дългогодишните партньорства с екипите (повече от 60 организации) и личностите (над 12 000 човека), с които Виктор е работил.

В паралел с развитието на консултантската си експертиза, Виктор основава ZNAM.BE – НПО в сферата на образованието – с мисия да увеличи нивото на грамотност и да затвори пропастта между образование и бизнес в истинския живот.

Виктор дейно допринася към креативните треньорски програми на КАТРО, особено като водещо лице в Лидерската видео програма на КАТРО „Успешни в новата хибридна работна среда“.

Като активен атлет на 25 години, Виктор е печелил повече от 30 медала в международни състезания и това да бъде европейски шампион е неговото най-високо постижение. А стремежът към победа е още един бонус към професионалното му амплоа.

Асоцииран консултант и треньор в КАТРО

Добрин Падалски

Добрин притежава магистърска степен по Икономика от СУ Св. Климент Охридски и следдипломна квалификация в Групови динамики и обучения към Top Consult. Той силно вярва че „всеки има право да бъде щастлив на работното си място“.

Добрин е прекарал последните 22 години на различни позиции за човешки мениджмънт из 5 европейски държави, където е утвърдил солидните си познания в процесите по ЧР. Той е извършвал услуги за над 120 компании и е въвличал над 17 000 служители в консултантски и обучителни проекти. Негово силно преимущество е подкрепата и развитието на меки умения, поставяне на цели и процесите по оценка на представянето.

Добрин активно допринася за тренингите и проектите по организационна консултация, особено когато става дума за Оценка на Представяне, Идентифициране и Управление на таланти, Програми за развитие на лидерския потенциал и управление на промяната.

Извън работа, Добрин е изцяло отдаден на своето семейство. Той обича да практикува всякакви спортове, които изискват издръжливост и отборен дух.