ЗА НАС | КАТРО БЪЛГАРИЯ

DB+

Учим се от най-добрите в света, за да сбъдваме промяната тук.

Като част от водещата австрийска консултантска група CATRO Personalberatung и dieBerater® успешно сме възприели международно ноу-хау в сферата на подбора, обученията и организационното развитие.

Групата die Berater е отличена като част от Top Employers в Австрия през 2022 – заслужен приз за усилията и успехите в сферата на развитието на хората, обученията и работодателската марка. С 300+ треньори и старши обучители из цяла Австрия, die Berater са затвърдили своята близо 25-годишна култура на учене през целия живот и развитие сред своите служители и клиенти.

11 +

години на българския пазар

100 +

международни клиенти

90% +

успешни назначения

2500 +

участници в обучения

20 +

области на експертиза

… и тепърва ще ви изненадваме!

Израстване

За последните 13 години, екипът ни се разви динамично спрямо хората и уменията ни. В момента продължаваме да се разрастваме – и като екип, и като експертиза, за да предложим иновативни решения във всички сфери на Управлението на хора: привличане на таланти и работодателска марка, обучения и развитие, програми за лидерство, ангажиране на персонала и програми за благополучие.

Инициативност

Ние сме хората, които въведоха невронауката в българската бизнес среда чрез  инструмент, наречен Neuro-Agility Profile. Подобно на двигател в работната сила, това е нашата магическа пръчица, с която развиваме и насърчаваме креативността, адаптивността и гъвкавостта.

Изобретателност

Първата собствена методология за измерване ангажираността на служителите е дело на КАТРО България в лицето на Анелия Митева. Базирана на модела SCARF™, методологията е затвърдила своята значимост и принос за подобряване на ангажираността на служителите и работодателския бранд на редица успешни бизнес брандове.

ИНОВАТИВНОСТ

През 2021 г. КАТРО България проправя път като истински откривател в сферата на e-обученията, създавайки първата Видео програма по лидерски умения в новата хибридна среда: “Успешни в новата виртуална реалност”. Програмата бе успешно приложена с 300+ мениджъри от водещата банка в България под формата на „Учене на хапки“.

Постижения

Ние сме горди двукратни финалисти на годишните награди на Българската асоциация за управление на хора. През 2018 г. стигнахме до финали, благодарение на Иновативната лидерска програма на Reichle & De-Massari’s, а програмата за дефиниране на новото Employee Value Proposition на Raiffeisenbank ни прати отново там през 2021 г.

  • През 2016 г. бяхме удостоени като член на Европейския Пакт за Младежта UN Global Goals Network за интегрирана обучителна програма за Младежки медиатори.
  • През 2018 г. поставихме началото на устойчиво партньорство с UNHCR България чрез създаване на мащабно национално проучване за заетостта на бежанците на българския трудов пазар и организиране на множество трудови борси през следващите 4 години.
  • През 2019 г. бяхме отличени като социално отговорна и етична компания от Българския форум на бизнес лидерите.
  • През 2020 г. стартирахме активно партньорство с фондация EMPROVE с лекторска, менторска и вдъхновителска подкрепа към жени, успешно излезли от токсични връзки с физическо и емоционално насилие.
  • 2022 г. маркира десетилетие на стратегическо, организационно и оперативно партньорство с SOS Детски селища България.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ?

Катро е сред малкото ЧР компании с устойчива КСО политика в България. Твърдо заставаме зад избраните от нас каузи – с вяра, че тази подкрепа ни трансформира едновременно като индивиди и като общество. Да споделим нашия принос е още един начин да покажем, че ни е грижа. И то много!

В сърцето на КАТРО България

Като неотменна част от корпоративната мисия на die Berater стои Корпоративната Социална Отговорност – с подкрепа и овластяване на деца с онкологични, автоимунни или хронични заболявания чрез дигитални обучения, комуникационни инструменти и ECDL (Европейски сертификат за компютърни умения). Тези усилия са отличени с редица награди, сред които „Икономиката помага“ (2020 г.), Награда на ECDL за най-добри практики (2017 г.) и много други.

В КАТРО България прилагаме тези ценности като интегрална част от нашата дейност. С непрестанен стремеж към по-глобално знание и технологичен прогрес в ежедневната си практика на местния пазар постигаме успешния микс от ефективен подход и вдъхновяваща промяна. Що се отнася до постиженията и отличията ни през последното десетилетие – те са заслужено отражение на нашата дейност и отдаденост!

DB+