КАТРО вече и в инстаграм!

авг. 7, 2023 | Новини

В инстаграм сме от началото на годината, но от този месец започваме с няколко нововъведения, които искаме да ви представим!

  • Всеки вторник ще можете да следите рубриката Diverse Abilities, посветена на невроразнообразието в работна среда. Ще публикуваме любопитна и полезна информация, които помогне на вас и вашите организации да създадете една приобщаваща среда за невроразнообразни таланти.
  • Всеки петък можете да очаквате рубриката Career Compass, която ще повдига малко по малко завесата към обучителната програма, която разработихме за дългосрочно безработни лица и в частност семейни болногледачи извън пазара на труда. Всеки месец ще е посветен на един от общо петте модула от програмата и ще разкриваме основни акценти.
CATRO on instagram

Освен това, продължаваме с месечните Neuro-Agility предизвикателства, така че не изоставайте – август е месец на температурата. Не е късно да наваксате – всички предишни предизвикателства ще откриете в Highlights.   

Последвайте ни, за да сте в крак с всичко, което се случва в света на HR услугите, развитието на таланти и CSR проектите, от които сме част.