Не просто тийм билдинг, а свързване със сърцето!

ное. 20, 2023 | Новини

фото колаж от обучение в Австрия с пейзажни снимки и снимки от работата на обучаемите

Не за първи път сме канени да споделим опит с колеги от чужбина. И не за първи път това се случва в замък! Най-голямото удоволетворението идва обаче от хората, с които работим и от начина, по който ни позволяват да се свържем с тях! Дълбоко и от сърце!

Гостувахме на HR екипа на Palfinger Австрия, за да им помогнем да предефинират ценностите си, нещата, които ги обединяват, индивидуалнните и екипни суперсили, както и да разгледаме в дълбочина основните HR роли и свързаните с тях предизвикателства. Не се мина и без забавление, сълзи и … много домашни/работа!

Това, което за пореден път откриваме, е че дори и най-малките промени в даден екип (промяна на позиция, нов колега, напускане на друг), както и различните предизвикателни събития в организацията или извън нея, водят до необходимостта от изясняване на всичко това. Наричаме го Златния кръг (The Golden Circle), вдъхновение за което черпим от нашия любим приятел Самън Синек и неговите мотивационни теории и практика. Така успяваме да уловим и обобщим всички ценности и вътрешни движещи сили на хората в екипа, давайки отговор на въпроса „Защо избираме да правим това, което правим?“. Това са всички онези невидими на пръв поглед струни на душите на хората, които стига да бъдат докоснати с любов, звучат невероятно.

Златният кръг се допълва и с изследване на Как и Какво правим, за да сме максимално ефективни както навътре към колегите си, така и навън, привличайки най-добрите кандидати за работа! Това овластява хората да дават най-доброто от себе си, да се чувстват на място, подкрепени, развиващи се, уважавани и ценени за приноса, който дават към организацията.

Спираме до тук, защото нататък стана много емоционално.

Какъв по-хубав завършек на една напрегната година!

Благодарим за доверието, Palfinger Austria! Оставате в сърцата ни!

 

Ако и вие имате нужда да преосмислите ценностите на екипите си и да преоткриете двигателите и суперсилите на хората си, не се колебайте да се свържете с нас! Ние създаваме уникални тренинги, тиймбилдинги и екипни събития!