Онлайн обучение за учители – преподаване на деца с AD(H)D

апр. 22, 2024 | Новини

online-training-launch

Чакането приключи! Онлайн курсът на TAC – Преподаване на деца с AD(H)D е вече тук. След безплатна регистрация на нашата платформа ви очакват:

  • 4 тематични раздела с интересна информация относно СДВХ, вкл. научно-базирани стратегии и допълнителни ресурси, разработени от нашите университетски партньори
  • Интерактивни упражнения и работни материали за директно ползване
  • Кратко ръководство за преподаване на деца с AD(H)D
  • Сертификат за успешно преминато обучение след финален онлайн тест

Запалихме ли интереса ви?

В сътрудничество с още 5 организации от 5 държави, сред които три водещи университета (Universität zu Köln, Dublin City University и Тракийски университет) създадохме този онлайн курс за учители в предучилищен, основен и среден етап на образование, които искат да придобият повече знания и умения за работа с деца със СДВХ в клас. Обучението е предназначено за самостоятелно и директно ползване на нашата платформа след безплатна регистрация.

Онлайн курсът на TAC насърчава приобщаващото мислене и дава на учителите готови стратегии за подкрепа на учениците със СДВХ в приобщаваща училищна среда. То не се занимава изрично с диагностични и терапевтични приложения, а предлага практически и изпитани идеи за оформяне на ежедневието и средата в училище така, че тя да подпомага учебния процес по възможно най-добрия начин, като включва всички ученици. Онлайн обучението се състои от четири раздела, с които можете да се запознаете според нуждите: