Получихме първа награда за годината!

апр. 7, 2023 | Новини

Щастливи сме да съобщим, че CATRO България бе отличена с една от най-престижните награди в сферата на Човешките ресурси от Българска Асоциация за Управление на Хора в категория HR консултантски проект/ инструмент на годината

Усилията ни в продължение на 2 години да изградим смислена, иновативна и вдъхновяваща система за оценка и развитие на хората в Нова Броудкастинг Груп заедно с Добрин Падалски от Експерт Партнършип бяха оценени от професионалното жури, което за нас е още по-голям стимул да продължаваме да работим със същата страст, отдаденост и грижа за хората в организациите! 

Проектът се отличи със своя мащаб, комплексност, гъвкавост, иновативност и изключително силно партньорство между нас консултанти и ЧР мениджъра на Нова Броудкастинг Груп.   Заложихме на метода Start With Why (Simon Sinek), за да постигнем обединяването на толкова различни организационни култури, лидерски подходи и практики, както и разнообразието от функции в групата – намерихме общото, като запазихме индивидуалността на всеки един отдел. Мисията, визията, общите и специфичните ценности, които хората припознават всеки ден, са доказателство за това. ü    Най-хубавото е, че го направихме заедно с хората във всяко едно, така че да работи за тях – като повод за обратна връзка и признание, като критерий за оценка на представянето, като основа за поставяне на индивидуални цели за развитие.

Всичко това ни вдъхновява да продължава да работим с още по-голяма страст и отдаденост да подобряваме живота на хората в организациите! Ако и вие сте заинтригувани, как можем да подкрепим и вашата организация в най-смелите ви начинания в грижата за хора, пишете ни! 

Let’s make your dream come true!