КАТРО и SOS Детски селища празнуват!

от | ное. 16, 2020 | Новини

2020 е година, която със сигурност ще остави голям отпечатък у всички ни. Година, която ни накара да се замислим над приоритетите си в житейски и професионален план, година, която провокира трансформации във всеки един от нас.

Тази година е особено важна и за нашето КАТРО семейство! Бележим 10-та си годишнина от стъпването си в България, което е още един повод да погледнем назад и да си дадем сметка, къде сме днес, откъде сме тръгнали, какъв е нашият отпечатък, който оставихме за 10 години всеотдайна работа с нашите клиенти и партньори! С много страст, отдаденост и креативност сме подготвили една страхотна изненада за всички вас: нашата вълнуваща история, събрана в 3 минути: YouTube.

Тази година е много важна и за една друга много специална за нас организация: SOS Детски селища, които навършват 30 години в България! 30 години посветени на каузата да създават пълен с обич дом за всяко нуждаещо се дете в България! Това са 30 години ЛЮБОВ, УВАЖЕНИЕ И СИГУРНОСТ.

Ние, от КАТРО имаме специално отношение към каузата. Стремим се да подкрепяме децата и младежите на България да реализират пълния си потенциал, да намерят желаната от тях работа, да бъдат пълноправни, щастливи и удовлетворени граждани!

В продължение на 5 седмици сме ви подготвили серия от изненади, свързани с актуални теми, новости от нашите екипи, емоционални видеа, интервюта и какво ли още не. За всичко това ви подканяме да ни следите в нашия сайт и социалните медии!

Най-ценните подаръци за нас биха били Вашите дарения за децата и младежите, които SOS Детски селища България подкрепя. Най-лесният начин да направите дарение е да станете SOS приятел, като последвате следните линкове:

sosbg.org/sos-priateli

https://sosbg.org/corporate-partnerships/ (Моля посочете код в основанието: CATRO-SOS)

Непосредствено преди Коледа ще има и специални изненади за всички дарители!

Благодарим ви, че ще споделите с нас тези вълнуващи мигове и заедно ще си припомним кои са истински важните неща в живота! Вярваме, че това ще ни даде още повече сили и вътрешна устойчивост да се справим с предизвикателствата пред нас!

С най-сърдечни поздрави,

Екипът на КАТРО и SOS Детски селища България