Пилотна работилница с дългосрочно безработни лица в Монтана

ное. 17, 2023 | Новини

Video Leadership Programme - Season 2

❓Как начинът, по който мислим и нашата ментална нагласа влияят върху личностното и професионалното ни израстване?

❓Как да поддържаме своята вътрешна мотивация и какви са нашите лични мотиватори в професионален план?

❓Как да идентифицираме и представим своите компетенции по най-подходящия начин?

❓Как да се подготвим за и да се държим по време на интервю за работа?

Всичко това изследвахме вчера с група дългосрочно безработни лица и неформални болногледачи в Монтана.

Работилницата беше част от пилотната фаза на нашия проект Care4Carers, с който правим опит да подкрепим напусналите работа неформални гледачи в тяхната реинтеграция на пазара на труда с полезни обучителни и информационни ресурси, разработени за тях и за кариерни консултанти и трудови посредници, които работят с такива лица. Повече пилотните обучения по проекта прочетете в бюлетина по-долу.
Работилницата се осъществи с безценната подкрепа на Агенция по заетостта и Дирекция „Бюро по труда” Монтана, а ние сме много щастливи от проявения интерес, активното участие, гласуваното доверие и топлото посрещане, което получихме от нашите партньори и участници в слънчева Монтана.

Предстои обобщаване на препоръките и опита от проведеното пилотиране с двете целеви групи в седемте държави партньори по проекта. На база на това ще финализираме всички разработени ресурси и те ще са готови да заживеят свой живот, достъпни онлайн на care4carers.dieberater.com за всеки, който има интерес. Следете нашите канали за повече подробности.

newsletter on piloting experience